Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Kriza u KO SBB ZDK: Nakon sastanka kod predsjednika niko nije raspoložen za izjave, da li slijedi kontraofanziva Mirsada Isakovića

Očekivali smo neke konkretne pomake nakon sastanka kod predsjednika Fahrudina Radončića a kada je u pitanju kriza u KO SBB ZDK, međutim ništa od tih očekivanja se nije desilo. Podsjećamo, sedam od ukupnih osam zastupnika u Skupštini ZDK Meldina Ugarak, Ćamil Zaimović, Amra Jupić, Adel Sinanović, Naida Delibašić, Kemal Mušinbegović, Edhem Fejzić tražili su smjenu kantonalnog predsjednika ove stranke Mirsda Isakovića koji je i zastupnik u Državnom parlamentu BiH.

Nakon što smo objavili njihovo pismo koje su ranije poslali osnivaču SBB-a BiH uslijedio je sastanak u Sarajevu, čije zaključke javnost vjerovatno neće saznati, obzirom da niko nije raspoložen za bilo kakve izjave. Ništa neuobičajeno i ništa što već nismo ranije viđali u SDA i SDP-u, samo je pitanje da li će po istom scenariju i po uzoru na starije stranke sada uslijediti kontraofanziva, kao što to obično biva, i ko će biti kolateralna šteta.

Proudly powered by WordPress