Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VIDEO: Razgovor sa Jasminom Tajićem, uspješnim mladim novinarom Oslobođenja

“Izuzetna mi je čast da u našem studiju možemo ugostiti našeg sugrađanina sa trenutnom radnom adresom u Sarajevu, mladog Jasmina Tajića, novinara koji je u proteklih nekoliko godina zaista napravio veliki iskorak kada je novinarstvo u pitanju.”, uvod je kojim je novinar TV Vi-net iz Visokog, Neven Krajišnik, otvorio razgovor sa jednim od najmlađih i najperspektivnijih sportskih novinara iz Visokog.

Jasmin Tajić mladi je sportski novinar iz Visokog, koji je za vrlo kratko vrijeme napravio veliki iskorak kada je riječ o novinarskoj profesiji. Nakon dopisničkog rada za redakciju portala sportsport.ba, te poslije rada u redakciji SCSport.ba, sa posebnim profesionalnim opredjeljenjem na praćenje rukometa u Bosni i Hercegovini, Jasmin je u veoma kratkom periodu postao omiljeni novinar rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Svojim radom, trudom i zalaganjem ovaj mladi sportski novinar uskoro je zaslužio i svoje mjesto u redakciji jedne od najeminentnijih medijskih kuća u BiH, a riječ je o redakciji Oslobođenja, što ga je dovelo do neslućenih profesionalnih uspjeha.

Kako to izgleda put od amaterskog do profesionalnog uspjeha, te kako je biti mladi novinar danas u Bosni i Hercegovini, kao i mnoge druge zanimljivosti pogledajte u videoprilogu kolega sa TV Vi-net, koji su ovog puta razgovarali sa Jasminom Tajićem, počasnim prijateljem redakcije portala Visoko.co.ba.

Proudly powered by WordPress