Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svi na stadion Bosna nas treba

Još dva dana su ostala do derbi susreta XX kola Prve lige FBiH, a sastaju se NK Bosna Visoko i NK Zvijezda Gradačac. Euforija je zahvatila Visoko kao u najbolja vremena a razloga je mnogo. Prvi razlog leži što su našim nogometašima prijeko potrebni bodovi a drugi razlog je što dolazi NK Zvijezda koja se bori za ulazak u Premijer ligu i koja je naš tim u prošloj polusezoni pobijedila pod čudnim okolnostima.

Iz Gradačca je najavljeno oko 200 gostujućih navijača ali i naši navijači se organizuju i spremno dočekuju ovaj derbi susret pa po najavama koje imamo možemo očekivati stadion Luke poprilično ispunjen.

Vrijeme je da Visoko i visočani (politicari, direktori, učenici, radnici, nastavnici, sportski radnici itd..) svi dođu na stadion Luke i podrže naš klub u veoma važnoj utakmici za naš tim, da budemo jedan tim i da svima pokažemo da smo prije svega dobri domaćini i da je Visoko grad sporta.

Izdvojimo 2 sata za naš klub i pustimo više facebook komentare i prijedloge šta treba i kako treba, lojalnost klubu se pokazuje dolaskom na stadion i podrškom grlom i dlanovima pa zbog toga SVI NA STADION LUKE!

Utakmica se igra dana 02.04.2016. sa početkom u 16:00 sati na gradskom stadionu Luke Visoko.

SVI NA STADION BOSNA NAS TREBA

 

Proudly powered by WordPress