Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Pet dana do spektakla: Proslava punoljetstva Visoko.co.ba uz Edu Maajku, Frenkiea, Kontru i DJ Soula

Još samo pet dana ostalo je do početka spektakla koji za svoje vjerne čitaoce, sugrađane, sponzore i prijatelje, a povodom svog 18. rođendana, priređuje portal Visoko.co.ba. Subota, 27 august od 20:00 sati je vrijeme početka, a klub Luxor je mjesto održavanja proslave punoljetstva portala Visoko.co.ba – jedinog pravog izvora informacija iz Visokog i okoline.

Jedan od najstarijih internet portala na području cijele Bosne i Hercegovine nastao je u Visokom, u prvoj sedmici augusta 1998. godine, te je u prethodnih 18 godina stekao reputaciju jednog od priznatijih i poznatijih portala u cijeloj Bosni i Hercegovini, a analitičari digitalnog doba sa našeg područja kroz egzaktne podatke pokazali su kako je Visoko.co.ba ubjedljivo broj jedan u Visokom, ali i u cijelom Zeničko-dobojskom kantonu.

edo maajka proslava visokocoba rodjendan

Prije osam godina na istom mjestu portal Visoko.co.ba je proslavio deset godina svog postojanja, a ekipa portala tada je svoj rođendan proslavila uz koncert FM JAM ekipe iz Tuzle, u okviru koje nastupaju Edo Maajka, Frenkie i DJ Soul. S obzirom da ulazimo u “ozbiljne” godine ekipa portala Visoko.co.ba se potrudila da napravi pravi spektakl u našem gradu, kojim će počastiti svoje vjerne čitaoce i prijatelje, te smo FM JAM-ov trojac ojačali i mladim sarajevskim hip-hop muzičarom Kontrom, koji će zajedno sa Edom Maajkom, Frenkijem i DJ Soulom 27. augusta napraviti zagarantovano dobar provod.

Karte za ovaj spektakl već su u prodaji i to u klubu Luxor, a svi oni koji nam se žele pridružiti u proslavi 18 godina borbe za istinu i pravdu u Visokom karte mogu kupiti po simboličnoj cijeni od 5 KM.

Sigurni smo da nas u subotu očekuje odlično vrijeme i dobar provod, stoga ne propustite da budete dio Visoko.co.ba spektakla. I naravno, pratite naš portal i u narednim danima kada vas očekuje najava još mnogih zanimljivosti koje pripremamo za sve vas.

 

Proudly powered by WordPress