Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

OO SBB Visoko: Na predizbornim skupovima na Kula Banjeru i u Grajanima nosilac liste SDA je u svom govoru nanio štetu SBB-u

S obzirom da je u toku predizborna kampanja, te da politički subjekti koji izlaze na izbore 02.10.2016. uveliko organizuju svoje skupove, SBB Visoko kao jedan od njih na svojim skupovima nije, niti će koristiti govor mržnje niti bilo šta sto bi moglo to da inicira. Informacije koje je naš Izborni štab dobio sa terena ukazuju na potpuno drugačije ponašanje drugih političkih subjekata koji učestvuju u kampanji.

Da budemo konkretni za javnost, na predizbornom skupu koji je održan na Kula Banjeru i u Grajanima, nosilac liste SDA je u svom govoru nanio štetu SBB-u blateći naš rad koji je do sada kroz vijeće bio neprikosnoven.

Ako isti ima nekih ličnih problema sa SBB-om mi smo tu da iste kroz debatu prezentiramo u javnosti. Naša kampanja se zasniva na tome da prezentiramo javnosti šta smo do sada uradili za našu općinu i ono šta želimo i hoćemo da uradimo. Pozivamo i ostale političke subjekte da svoju kampanju baziraju na tome a ne na iznošenju neistina o drugima. Uz želju i nadu da ćemo svi zajedno naše Visoko izvesti na pravi put, lijep pozdrav.

Zajedno za bolje visoko!

Predsjednik OO SBB Visoko Jasmin Omanovic.

Proudly powered by WordPress