Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Vahid Ramić (SBB): Dali ste svoj glas meni ali i SBB-u, zato imam veliku obavezu i odgovornost da budem Vaš vijećnik i vijećnik SBB-a

Poštovani sugrađani, drage kolege i prijatelji, članovi i simpatizeri Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić, zahvaljujem Vam se u ime Općinskog odbora SBB-a i u svoje lično ime što ste nas prepoznali i dali svoj glas kandidatima i kandidatkinjama Saveza za bolju budućnost, a posebno hvala svima koji ste svoj glas i svoje povjerenje dali meni.

Na proteklim Lokalnim izborima dobio sam Vaše povjerenje, što je produžilo moj vijećnički mandat za period 2016-2020. godina. Vi ste dali svoj glas meni ali i Savezu za bolju budućnost, zato imam veliku obavezu i odgovornost da budem Vaš vijećnik i vijećnik Saveza za bolju budućnost.

Kao i u proteklom  mandatu, i u narednom periodu trudit ću se da opravdam vaše povjerenje, da zastupam interese zajednice i da svoje inicijative upućujem za dobrobit svih stanovnika i da budem vijećnik svih građana  općine Visoko.

 

Zajedno za bolje Visoko!

Vahid Ramić

Proudly powered by WordPress