Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Industrija mesa “Semić” i ove godine sponzorski doprinosi što boljoj organizaciji “Novogodišnjeg turnira Visoko 2010”

altKrug značajnijih privrednih subjekata koji sponzorski žele pridonijeti što boljoj organizaciji sedmog po redu tradicionalnog “Novogodišnjeg malonogometnog turnira Visoko 2010” svakim danom sve je veći. Kao prijatelj i učesnik ovogodišnjeg turnira kao i predhodnih godina pojavljuje se i Mahir Semić, vlasnik IM “Semić” iz Visokog.

-“Prošle godine smo imali dobru ekipu, ali nismo imali sreće, nadam se da ćemo ove godine sigurno proći grupnu fazu takmičenja, a onda šta bude. Svakako se kao firma želimo priključiti krugu prijatelja turnira i sponzorski pomoći u samoj organizaciji. Živimo i radimo u Visokom i kao društveno odgovorna firma osjećamo potrebu da nešto kroz sport i kulturu i vratimo gradu u kojem ostvarujemo profit. Često prilikom organizacije kulturnih i sportskih manifestacija možete vidjeti naš logo, to u IM “Semić” smatramo nekom našom finom neuslovljenom obavezom prema događajima koji to svojom veličinom zaslužuju, a ovaj tradicionalni “Novogodišnji Turnir” to svakako jeste – izjavio je za naš sajt Mahir Semić, jedan od vlasnika prestižne IM “Semić” iz Visokog.

Pored generalnog pokroviteljstva načelnika općine Visoko Muniba Alibegovića do sada kao značajniji sponzori pojavljuju se VGT Osiguranje, Atlas “D”, King d.o.o, Sparkasse, Eko Sirovina, IGM, IM “Semić” … Spisak nije konačan i svi koji misle da imaju određeni interes koji mogu ostvariti na osnovu organizacije jednog ovakvog turnira koji u pet dana odigravanja u KSC”Mladost” okupi 10.000 posjetilaca sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 061 269 131.

Proudly powered by WordPress