Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Predstavljamo: “Green Boys” navijačka skupina RK Bosna

Rukometašivisočke Bosne će u nedjelju odigrati revanš meč drugog kola Kupa EHF saekipom Gold Kluba iz Kozine (Slovenija). Bosna će u ovom susretu imatipodršku novooformljene navijačke skupine “Green Boys” koja obećava daće Bosni dati maksimalnu podršku u ovoj važnoj utakmici, ali i uutakmicama koje slijede.
Ovim putem “Green Boys” obavještava da jeokupljanje navijača predviđeno u nedjelju u 13:30 sati ispred KSCMladost Visoko, a za ovaj meč je planirana i do sada neviđenakoreografija u našoj dvorani. Takođe svi navijači, tačnije njih 100,koji budu sa “Green Boysima” će moći i kupiti majicu ove skupine posimboličnoj cijeni od 6 KM, a uz majicu dobit ćete i ulaznicu,preduslov je naravno navijanje tokom cijele utakmice. O svemu ovome unarednim danima ćemo vas još obavijestiti, a osoblje “Green Boysa” će unedjelju biti ispred i u dvorani Mladost, tako da će se svi koji sežele priključiti ovoj skupini moći i više informisati.
Još neštozanimljivo i bitno,a vezano je za ovu novu navijačku skupinu je to daće rukometaši Bosne zajedno sa “Green Boysima” ovih dana dobiti i himnunavijača Bosne i RK Bosna.

Nusret Smajović/visoko.co.ba

Proudly powered by WordPress