Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Traži se karta više za susret sa Gold klubom

Kako saznajemo od uprave kluba, ulaznice za utakmicu 2.kola EHF kupa, koju visočki rukometaši igraju protiv Gold kluba iz Kozine, u velikoj mjeri su rasprodane ili rezervirane. Ovo je svakako dobar pokazatelj da će atmosfera u Dvorani KSC “Mladost” biti onakva kako to samo visočka publika zna napraviti. Interesuje i podatak da je veliki broj ulaznica rezervisan od strane rukometne publike iz drugih gradova, što i ne čudi kada se zna podatak da “Zeleni” za svoju lepršavu igru ne tako rijetko zarade aplauze i na gostovanjima.
Gostujuće igrače će bodriti 50-tak navijača iz Kozine, koji u subotu stižu u Sarajevo, gdje će prenoćiti, a sutradan prisustvovati utakmici u Visokom.
To je idealna prilika da našim gostima pokažemo kakav navijački temperament imaju Visočani i kakva smo rukometna publika. Vjerujemo da našim gostima neće biti jednostavno igrati u paklenoj atmosferi dvorane KSC “Mladost”, što nam je i cilj, tj. da uz fer i sportsko navijanje pružimo maksimalnu podršku našim rukometašima i pomognemo da se domognu trećeg kola EHF kupa i u Visoko dovedu još atraktivnijeg protivnika.
Napominjemo da se susret igra u nedjelju u Dvorani KSC “Mladost” sa početkom u 16 sati,  te svakako prijedlog da svoje karte blagovremeno obezbjedite, jer je veliki dio ulaznica već rasprodat ili rezerviran.

 

Proudly powered by WordPress