Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Bosna – Lokomotiva 45:32 (22:14)

Bosna  Lokomotiva 45:32(22:14)

KSC“Mladost“.Gledalaca: 180.
Sudije: Boško Čadžo i Duško Ranilović (obaKozarskaDubica).
Delegat: Milan Tubin (Doboj).
Sedmerci:Bosna 7(7), Lokomotiva4(2).
Isključenja: Bosna 6 min, Lokomotiva 8min.

BOSNA
: Hadžić(10 odbrana, 2 sedmerca), Mimić 6, Maslo 1, Zečević 3, Hurem 4(1),Čakić 4, Halilbegović 8, Sirćo, Mušinbegović, Šahinović, Begagić 3,Selimović 2, Mustafić 14(6), Memija (3 odbrane). Trener: ZdenkoAntović

LOKOMOTIVA:Vladisavljević (3 odbrane), Karanović 7, Pekić, Vasić 2, Savić 10(1),Džurkić, Bojić 1, G.Šarenac, Rankić 3, Munčan 1, Gor.Šarenac 7(1),Duvnjak 1, Petričević, Novaković (4 odbrane). Trener: DžemalSadiković.

Rutinskapobjeda rukometaša Bosneu utakmici koja je dobro poslužila da sezaboravi ispadanje iz Kupa EHF, ali i da priliku dobiju igrači kojinemaju veliku minutažu, pa je tako Mimić igrao cijeli susret, aSirćokoji je bolestan nije ni ulazio u igru. U drugompoluvremenu su igralii svi ostali igrači s klupe, a da se na rezultatu nijeosjetilo.
(DarioBožic/visoko.co.ba)



Kakose i očekivalo, Visočanisu slavili uvjerljivu pobjedu protiv Brčaka, mada su mlađahni momciLokomotive dobro parilali prvih15-takminuta. Prvi put je Bosnaotišla na tri gola razlike u 22. minutu(15:12) i od tada se prednost samo pojačavala. Brčaci su tako popilisvu jedn nakupljenu u igračima Bosne posljednjih mjesec dana. Iako bezSirčei Ahića, “zeleni” su željeli dokazati kako nisu zaboravilipobjeđivati. A tu slast nisu osjetili od 8. septembra i pobjede nadSutjeskom.
(RTV Visoko)

Proudly powered by WordPress