Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Predstavljena nova Seat Ibiza: “Strijela” na bh. tržištu


Odapeta poput strijele nova Seat Ibiza predstavljena je danas na konferenciji za novinare, a prve isporuke kupcima očekuju se već polovinom oktobra. Seat Ibiza 2008 prvi je model Volkswagen koncerna koji koristi novorazvijenu platformu što podrazumijeva izvanrednu sigurnost koju joj omogućuju ABS elektronska raspodjela sile kočenja, asistencija pri kočenju ali i opcijski elektronski program stabilnosti.

 

„Posebno mi je zadovoljstvo što imam priliku predstaviti novu Seat Ibizu i to predstavlja bitan momenat za bh. autoindustriju s obzirom da se radi o vrhunskom modelu što potvrđuju i rezultati prodaje Seata za ovu godinu koji pokazuju da je ona povećana i za 100 %“, izjavio je Senad Olovčić i naglasio da ovaj model prilikom vožnje „unosi jedan potpuno novi dah Seatu“.

 

Kako bi omogućio što bržu i ugodniju kupovinu Seata Ibize, ASA Auto uz pomoć Establisha, članice ASA grupacije koja se bavi i razvojem informacionih tehnologija, obezbijedio je konfigurator koja će svim ljubiteljima Seata omogućiti da odaberu boju, opremu, karakteristike i cijenu te na taj način samostalno kreiraju ponudu za kupovinu svog automobila. Ovaj konfigurator je dostupan na www.seat.ba.

 

Plasmanom nove Ibize, Seat je predstavio vozilo koje je savršeno u pogledu dizajna, sigurnosti, oblika, praktične upotrebe i performansi. Slogan „Savršen spoj ljepote i tehnologije“ ovaj automobil čini prepoznatljivim, strastvenim, temperamentnim, ekstremnim. Kao takav namijenjen je mladim i ambicioznim ljudima, ali se idealno uklapa i u porodične svrhe.

 

Nova Seat Ibiza sa novim pristupom u proizvodnji, sa visokim kvalitetom materijala, preciznom izradom i filozofijom „dizajn strijele“ koja naglašava njen sportski duh zasigurno čini ovo vozilo najdužim i najsportskijim vozilom u svojoj klasi.

 

ASA Auto, kao lider u prodaji novih automobila na bh. tržištu ekskluzivni je importer Seata, Volkswagena, Audija, Škoda i Porsche za tržište Bosne i Hercegovine.

 

Proudly powered by WordPress