Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Milorad Dodik: “Kada bi Reis Cerić tamo u Federaciji petnaest dana prije izbora rekao da ja trebam da pobjedim, ja bih pobjedio i tamo”

Medijske zajebancije Milorada Dodika još uvijek zemlju Bosnu čine izuzetno bogatom humorom. Večeras, gostujući u emisiji “Aktuelni Razgovor” koja se emituje na RTRS, Dodik je imao niz interesantnih izjava, u kojima je potvrdio da ga uopšte ne zanima institucija Visokog predstavnika, strani ambasadori u BiH, kao ni komesar Evropske unije za proširenje Olli Rehn, čije mišljenje ne cijeni i svodi ga u poređenje kada žena uhvati muža kako je vara i kada ovaj kaže, jel vjeruješ svojim očima ili meni!? Dodik je dodao i to da Visoke predstavnike doživljava kao šerife koji dolaze na konjima i sa šeširima u BiH sa sabljama u rukama, ali koji nikad neće moći isposlovati da on zaspi kao Srbin, a probudi se kao Bosanac.

Osim izjave u naslovu teksta Dodik je rekao da bi Republika Srpska trebala odati posebnu zahvalnost Harisu Silajdžiću za, kako kaže, očuvanje Republike Srpske i jačanje svijesti i jedinstva srpskog naroda u njoj.

Nakon toga je Milence otišao na banjalučki trg, gdje se održvavao koncert Zdravka Čolića, prišao je stageu, uzeo mikrofon, odfalšao jednu strofu pjesme “Čija je ono zvijezda” i zaslužio da ga “Sarajlija” Čola oslovi i pozdravi kao predsjednika.

Proudly powered by WordPress