Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sa “Zanatlijama” na utakmicu Dinamo – PAOK

altDok druge sportske organizacije i klubovi spavaju i kucaju na vrata načelnika Općine Visoko tražeći neke budžetske mrvice, neumorna Uprava FK “Zanatlija” sprema novo iznenađenje. Na poziv Amre Peternel, Visočanke koja je zaposlena u NK Dinamo Zagreb, “Zanatlije” ponovo organizuju odlazak u Zagreb na utakmicu Lige UEFA između Dinama i PAOKA iz Soluna. To je fazna utakmica našem treneru Vahidu Halilhodžiću i ekipi iz Zagreba u borbi za naredni krug takmičenja. Iskustva koja “Zanatlije” nose sa prvog putovanja u Zagreb na derbi Dinamo – Hajduk su neopisiva, pa je tako za očekivati da ovo bude još bolje iskustvo. Poseban kuriozitet odlasku na Maksimir predstavlja i dosadašnja postava ljudi koji su se prijavili za putovanje, između ostralih tu su: Halim Zukić, Ivo Ištuk, Kemal Ahmetović, Avdo Kurdija, Goran Andijanić, Nedžad Sirćo, Rešad Mamelam, Neven Krajišnik, Mustafa Radončić, Adnan Jašarspahić, Dario Božić, Nusret Smajović, Kenan Šečerović …

Broj mjesta je ograničen, karte za utakmicu opet časti Dinamo i Zdravko Mamić posredstvom Amre Peternel (djevojački Hodžić) dok zainteresovani plaćaju samo put (50KM) koji je ustvari obaveza Zanatlija za iznajmljivanje autobusa.

Utakmica se igra 15.12.2010.godine u 19:00 sati na stadionu Maksimir. Polazak iz Visokog je u 08:00h ispred stadiona Luke. Odmor prilikom putovanja predviđen u Doboju i Bosanskom Brodu. Povratak u Visoko planiran je odmah nakon utakmice. Prilikom eventualne uplate putnik je obavezan predočiti ličnu kartu i izvršiti uplatu. Prijave se vrše u prostorijama FK “Zanatlije” na stadionu Luke svaki dan od 16:00 – 18:00 sati, najkasnije do 10.12.2010.godine.

Info na telefone:

061 608 535 – Slobodan Kokoruš

063 996 811 – Muhamed Husić

061 553 457 – Mirza Laletović

061 267 419 – Emir Tuzlaković

Proudly powered by WordPress