Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Telemach obradovao poklonima djecu i odrasle

telemach 2015Uoči novogodišnjih praznika predstavnici kompanije Telemach pripremili su poklone za mališane Pedijatrijske klinike u Sarajevu koji Novu godinu neće biti u mogućnosti dočekati u svojim domovima, ustanovi Humane mame iz Mostara te štićenicima Udruženja djece sa cerebralnom paralizom.

Mališanima koji su trenutno smješteni na Pedijatrijskoj klinici KCUS uručeni su paketići. Predstavnici Telemacha tom prilikom družili su se sa djecom, koja su bila uzbuđena i sretna zbog posjete, a  pravo zadovoljstvo je uslijedilo nakon što su otvorili paketiće i vidjeli njihov sadržaj.

Predstavnici kompanije Telemach su također mostarskoj ustanovi Humane mame nabavili i uručili neophodne prehrambene artikle koji će dalje biti dostavljeni na adresu onih kojima je pomoć neophodna, a obradovali su i štićenike Udruženja djece sa cerebralnom paralizom.  

„Želimo da Novu godinu svi dočekaju sretni i zadovoljni, da unesemo smijeha i radosti za svakog od njih. Smatram da je obaveza svih nas da se uključimo i pomognemo. Mnogo smo sretni što možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i nastavit ćemo pomagati i u narednoj godini˝,  kazao je generalni direktor kompanije Telemach, Željko Batistić.

Inače donacije su uručene u u prostorijama ustanova kojima su namijenjene. Tom prigodom predstavnici tih ustanova zahvalili su se na poklonima i naglasili da je svaka pomoć dobrodošla, naročito u dane praznika, a najmlađi su bili oduševljeni svim poklonima koje su dobili.

Posted in BiH
Proudly powered by WordPress