Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sutjeska – Bosna: Izjave trenera

Sportska dvorana u Nikšiću. Gledalaca: 1000. Sudije: Bašev i Dobrev (Bugarska). Delegat: Vujnović (Hrvatska). Sedmerci: Sutjeska 2(1), Bosna 2(2). Isključenja: Sutjeska 6 min, Bosna 6 min.
SUTJESKA: Mijušković (13 odbrana), Danilović, Ðođić, Lasica, Blečić 3, Kilibarda 2, Miljanić, Bulajić, Ašanin 4(1), Čolaković 5, Šabanović 2, Ðurđevac, Radulović, Vujović 4. Trener: Božidar Mušikić.
BOSNA(V): Hadžić (26 odbrana, 1 sedmerac), Memija, Mimić, Maslo, Zečević, Vražalić, Huseljić, Ahić, Čakić 5(2), Halilbegović 6, Sirćo 3, Mušinbegović 2, Šahinović 2, Mustafić 3. Trener: Zdenko Antović.

Božidar Mušikić, trener Sutjeske: Naši igrači su dali maksimum u ovom trenutku jer smo po meni dobili najjačeg mogućeg protivnika. Nismo mogli protiv odličnog Hadžića i čvrste Bosnine odbrane u prvom dijelu, dok smo u drugom zaigrali nešto bolje, ali fizički pali u finišu, što je Bosna iskoristila, pa je remi i najrealniji ishod. U Visokom se nećemo predati i pokušaćemo se pokazati tamošnjoj publici u što boljem izdanju.

Zdenko Antović, trener Bosne: Rezultat je realan s obzirom na ono što se vidjelo na terenu. Podbacili smo u napadu i nisam zadovoljan formom pojedinih igrača, ali imaju opravdanje jer su zbog povreda propustili jedan dio priprema. Međutim, ovaj rezultat je za nas odličan i mislim da u revanšu u Visokom ne bi smjelo biti većih problema kada je konačni pobjednik u pitanju.

D.B. Radio Q / Visoko.co.ba

Proudly powered by WordPress